Thorbjørnsen får en firer

Rogalands Avis kaster terningene over Stavangers politikere, og Per A. Thorbjørnsen får en firer i avisa. Av plussider nevnes talegaver og evne til politisk balansegang.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Per A. Thorbjørnsen

Foto: Tore Nilsen

– Avgjørende for at Venstre er et parti med makt i Stavanger. Thorbjørnsens talegaver gjør ham til en mediefavoritt, mannen leverer knapt et kjedelig sitat. Den som googler Per Armand finner 79.500 treff. Leif Johan Sevland er nr. 2 på listen med 29.400 treff.

Det skriver Rogalands Avis om Stavanger Venstres gruppeleder Per A. Thorbjørnsen. Han berømmes også for sin evne til å ta sin yrkeserfaring med seg inn i sitt politiske virke, slik han gjorde da hans forslag om psykiatrireform ble vedtatt på Venstres landsmøte i vår.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**