Gustav Søvde

Gustav Søvde er den ene av Venstres to fylkestingsrepresentanter, og han er leder av teknisk hovedutvalg i Skien.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Gustav Søvde

Jeg sitter i bystyret i Skien, og har gjort det siden 1991. Jeg har opp gjennom årene vært med i diverse utvalg i kommunen, men er nå vara til formannskapet.

Jeg er jurist av utdanning og jobber som tingrettsdommer i Nedre Telemark tingrett i Skien. Av andre verv er jeg medlem av menighetsrådet i Skien menighet.

Jeg er opptatt av mange politiske spørsmål, men det er vel miljøspørsmål som engasjerer aller mest, og som er en av de viktigste grunnene til at jeg er i Venstre. En annen viktig grunn er at Venstre er et sosialliberalt parti, med frihet for enkeltmennesket så lenge det ikke skader andre, og samtidig at samfunnet har et nettverk som fanger opp borgere som trenger hjelp.

Mer om Skien Venstre finner du på vår nettside her: www.venstre.no/telemark/skien

Bloggen min kan du finne HER

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**