Venstres miljøpris

I begynnelsen av juni deler Haugesund Venstre ut sin miljøpris. Prisen går til personer eller organisasjoner som gjennom sitt arbeid lokalt har gjort en innsats for miljøet, satt miljøspørsmål på dagsorden eller på andre måter bidratt til å øke bevisstheten omkring miljøspørsmål.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Miljøpris

Vi ønsker forslag på kandidater til Venstres miljøpris 2007 og oppfordrer alle som har forslag om å sende dem til oss. Gi også en kort begrunnelse om hvorfor du mener at din kandidat fortjener Venstres miljøpris 2007. Forslagene kan sendes pr. post til Haugesund Venstre, Salhusvn 82, 5529 Haugesund, eller pr e-post til [email protected].

Forslagene må være oss i hende innen 31. mai 2007

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**