Kandidaten: Knud Helliesen

Den pensjonerte lektoren på 68 år står på 23. plass på Venstres liste. Han har ikke sittet i bystyrt før med ønsker å gi sitt navn til Venstre for hva det er verdt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Knud Helliesen er opptatt av å ta vare på det særegne ved Stavanger og synes Venstre gjør en god jobb i forhold til å ta vare på trehusbebyggelsen og sloss for bedre forhold for kollektivtrafikken i byen.

Han sier til Stavanger Aftenblad at folk ikke først og fremst skal gi sin stemme til han, men til Venstre. Han berømmer den innsatsen toppkandidatene gjør og mener at de er fremragende representanter både for Venstre og for byen Stavanger.

Les mer i Stavanger Aftenblad her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**