Programmet snart ferdig

Arbeidet med programmet til kommunevalget er i god gjenge. I går ble siste finpussen gjennomført på Hemmingstad Kultursenter. Haugesund Venstre har som siktemål å få vedtatt programmet i løpet første halvdelen av juni.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Raadhuset 2

Foto: Tore Nilsen

Mange medlemmer og listekandidater har deltatt med innspill og vært med på drøftinger om programmet gjennom flere idedugnader. I går ble det luket og pusset på formuleringer og standpunkter i nær fire timer. Utkastet er nå så godt som ferdig, og vil bli sendt ut til medlemmene i løpet av denne uka.

Styret i Haugesund Venstre tar sikte på å få vedtatt programmet på et medlemsmøte i begynnelsen av juni måned. — Det betyr at det ennå er mulig å komme med forslag til saker som bør være med i programmet, men den som har noe på hjertet bør skynde seg, sier leder i Haugesund Venstre, Tore Nilsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**