Velkommen til Venstre-treff i Sogndalstrand

For første gang på 40 år stiller Venstre liste i alle fire Dalane-kommunene. Tirsdag 19. juni klokka 18,00 inviteres Venstre-folk i Dalane til å markere denne gledelige begivenheten med en samling på kulturhotellet i Sogndalstrand.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Gunnar Kvassheim

Helge Solum Larsen

Helge Solum Larsen

Jarle Braut

Jarle Braut

Stortingsrepresentant Gunnar Kvassheim vil innlede kort om hva som må til for å sikre et godt Venstre-valg. Lederen i Rogaland Venstre Helge Solum Larsen og leder for Venstres fylkestingsgruppe Jarle Braut blir også med på samlingen.

Det blir servert fiskesuppe og opplegget er basert på at det betales 100 kroner for hver deltaker.

Målet er å lage en samling som er en hyggelig opptakt til sommerferien og den påfølgende valgkampen. Ved at vi blir bedre kjent på tvers av kommunegrensene i Dalane blir vi mer slagkraftige i vårt arbeid for Venstre.

Det er ønskelig å få en oversikt over hvem som kommer. Navn for hver kommune meldes samlet til Gunnar Kvassheim på telefon 48 08 26 36 eller mail [email protected] senest fredag 15. juni klokka 17.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**