Til innhold
Foto: Lund Venstre

Lund

Venstre er det liberale partiet i Lund. Lund Venstre arbeider for en liberal samfunnsutvikling der individet settes i sentrum. Venstre er kommunens miljøparti.

Vi er representerte i kommunestyret, og tar gjerne i mot innspill til saker som opptar deg. Ta kontakt med gruppeleder John-Arvid Eik. Kontaktinformasjon finner du her. 

Er det saker som angår fylkespolitikken, er du også velkommen til å ta kontakt med fylkestingsgruppa vår. Finn kontaktinformasjonen her. 

Vil du bli med på laget? Bli medlem i Venstre her. 

 • Sats på skolen.

  Barn lærer mer når de har det bra. En god skole er en skole der barna trives. Alle barn fortjener lærere som gir dem mulighet til å velge sin egen framtid.

 • Flere nye jobber.

  Det må bli lettere å skape arbeidsplasser der du bor. Venstre støtter gründere og småbedrifter. De som våger å satse skal ha like rettigheter som andre arbeidstakere.

 • Ta vare på naturen.

  Vi bor i et land med fantastisk natur. Den har lagt grunnlaget for vår velferd. Men naturen er sårbar. Derfor vil Venstre ta vare på miljøet. Vi vil gjøre det lett og billig å leve miljøvennlig.

 • På lag med framtida.

  Venstre er Norges sosialliberale parti. Vi vil at våre barn og barnebarn skal ha minst like gode og trygge liv i morgen, som vi har i dag. Derfor er Venstre på lag med framtida.