Framtida kan bli en ren fornøyelse!

Den 5 juni markeres verdens miljødag. Det skrives mange spalte meter om det globale ansvaret for miljøet rundt om i verden. Det vi ikke kan komme bort i fra er at dette kan vi bidra til med en mer bevist holdning til hva vi selv foretar oss. I Tjøme kommune har vi for lengst innført kildesortering.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Dette er en god start, men har vi valgt flere løsninger ? Dessverre kan det virke som om dette er en sovepute, vi har jo gjort noe ! Vi bruker i dag store resurser på oppgradering av kloakk nettet i kommunen, samtidig som man pumper urenset kloakk rett i badevannet i vårt eget nærmiljø. Dette

Venstres klimakampanje. Logo.

virker mer bevisløst en bevist og gir et alt annet en tillitsvekkende inntrykk til våre lokale miljøforvaltere (les kommunen). Vi kan alle bidra med egen adferd samt og påpeke åpenbare brudd på god miljø kultur fra våre omgivelser. Avslutnings vis vil jeg oppfordre våre sambygdinger om og ta vare på den naturen vi har til låns som også våre etterkommere så sårt er avhengig av. Tjøme Venstre tenker langsiktig og vil ha best mulig oppvekstvilkår i dag og i tiden fremover.
Vi ønsker vår sambygdinger en riktig god sommer med en miljøbevist holdning til bruken av vår unike skjærgård og flotte rekreasjonsområder.

Ps : Vi savner søppelkassene som kommunen tidligere hadde i sentrum, hvor er de nå ?

Tjøme Venstre
Roar Jonassen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**