To kvinner og to menn mest aktuelle i Kvinnherad

Etter å ha sett på oppslutnad og mandatfordeling ved førre val saman med Geir Mogren i sekretariatet for valstyret, vågar innsida.no seg likevel frampå med ein spådom om at Synnøve Solbakken (Ap), Knut Prestnes (Sp), Bjarne Berge (TS) og Synnøve Handeland (V) er dei mest aktuelle ordførarkandidatane. Og kanskje med Otto Benjaminson (KrF) som joker, skriv Kristian Hus i innsida.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Med heile 11 lister å velja mellom, samtidig som talet på representantar blir redusert frå 45 til 35 og ein del politisk uro i nominasjonsprosessen, er det i dag vanskeleg å sjå kva parti som kan koma best ut ved valet. Det er heller ikkje lett å peika på ein ordførarkandidat med den største sjansen til å bli valt. Alt vil vera avhengig av kva veljarane vil.

Les heile saka på innsida.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**