Venstre med mest tillit i miljøpolitikken

I en nettundersøkelse utført av Nettavisen svarer hele 29% at de har mest tillit til Venstre i miljøpolitikken. Et utdrag av miljøpolitikken til alle partiene ble presentert side om side i undersøkelsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

 Venstre vinner tillit blant velgerne i miljøpolitikken. - Dette gir motivasjon til å fortsette det viktige arbeidet for et bedre miljø, sier Gunnar Kvassheim.

Venstre vinner tillit blant velgerne i miljøpolitikken. – Dette gir motivasjon til å fortsette det viktige arbeidet for et bedre miljø, sier Gunnar Kvassheim.
Foto: Rune Kongsro

— Dette er et gledelige resultat. Vår politikk er ambisiøs, gjennomførbar og fremtidsoptimistisk. Det er åpenbart at flere og flere får øynene opp for at Venstres politikk på miljøområdet er den beste, uttaler Venstres miljøpolitiske talsmann Gunnar Kvassheim.

I løpet av våren igangsatte Venstre klimakampanjen "Fremtiden kan bli en ren fornøyelse – Hvis vi handler nå".

– Det er grunn til å tro at den innsatsen som også er gjort lokalt gjennom denne kampanjen har gitt resultater. Dette bør gi god motivasjon for alle Venstrefolk til å fortsette det viktige arbeidet for miljøet, avslutter Kvassheim.

Nesten 8300 har avgitt sin stemme i nettundersøkelsen som du finner her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**