Venstres Målfrid Vogt sikret alle tilgang til Svenner

— Det er viktig at der er en mulighet for mennesker uten egen båt å kunne ta seg ut til Svenner, sa Målfrid Vogt i hovedutvalget for plan, areal og miljø i Vestfold fylkeskommune. Som et resultat av dette kom hun med en sterk anmodning til fylkesordføreren og fylkesutvalget om å finne en løsning allerede i sommer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


— Svenner er ikke bare en del av kystleden, stedet er et reisemål i seg selv, sier Målfrid Vogt.

Målfrid Vogt

— Med den småbåtbelastningen vi etter hvert opplever i Oslofjorden, er det viktig at det finnes kollektivtransport til vanns, det har både et sikkerhetsmessig og et miljømessig perspektiv, mener Venstre-politikeren. Hun synes det er helt relevant at Vestfold fylkeskommune, som har ansvar for kollektivtransport i fylket, går inn og finner en hasteløsning foran den nær forestående sommersesongen. Vogt ønsker også at man finner fram til en langsiktig og forutsigbar løsning i budsjettsammenheng. Les omtale av hele saken i Sandefjords Blad her.

Se også lederartikkel i Østlands-Posten fra mandag 18. juni her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**