Lite kvinner til valg

I nåværende kommunestyreperiode er 65% av representantene menn. 5 av 6 ordførere er menn. Totalt av alle som er llistekandidater til høstens valg, er 6 av 10 menn. Jeg håper flere kvinner lar seg friste til å si ja til politiske maktposisjoner, sier leder i Telemark Venstre og ordførerkandidat for Siljan Venstre, Høyre og Krf, Tonje Løwer Gurholt

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Tonje Løwer Gurholt

Jeg håper også at vi kan gjøre det så fristende og praktisk tilrettelagt at flere kvinner vil delta i politisk arbeid slik at vi slipper å kvotere. Det bedre med gulrot enn pisk, synes Tonje Løwer Gurholt. Men går det ikke med gulrot, er kvotering riktig fordi det er så viktig at vi er noen lunde likt representert.

Du kan se reportasjen “Lite kvinner til valg” på TV Telemark HER

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**