— Ta vare på Randaberg

Streng arealpolitikk og storsatsing på skole er Venstres toppkandidat Thor Geir Harestad sine stikkord for hvordan Randaberg kan bli bedre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


— Vi må ta vare på kulturlandskapet og dets mangfold, sier Venstres ordførerkandidat Thor Geir Harestad.
— Fra jordbruk og naturvern til økologi og biologi. Randaberg skal være en god bidragsyter i matfylket Rogaland, et sted for arbeidsplasser innen primærnæringene og et godt sted for rekreasjon, sier Harestad.

Thor Geir Harestad vil også ta vare på kommunens barn og unge. Særlig vil han og Venstre investere for å gjøre skolen bedre. Han vil ha et kompetanseår for etterutdanning av lærerne og mindre gruppestørrelser for elevene. Eksisterende skolebygg må rustes betraktelig opp, og ny skole må bygges.

Les mer >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**