Miljøpolitisk skogskandale av regjeringen

Venstres leder Lars Sponheim er oppgitt over Regjeringens planer om økt skogplanting som en miljøpolitisk satsing. I dagens utgave av avisen Nationen sier Sponheim at regjeringens satsing på skogreising er en miljøpolitisk skandale.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


– Dette er en snikinnføring av granifiseringen på Vestlandet. Denne regjeringen har også gjeninnført støtteordninger til skogveibygging, et skjemmende inngrep i landskapet. SV, som kaller seg et miljøparti, sitter på gjerdet og ser på, sier Sponheim.

Lars Sponheim

Foto: Rune Kongsro

Sponheim mener regjeringens skogpolitikk er gammeldags og utdatert ved å konsentrere seg om primærleddnivået, og mener at det i stedet politikken bør moderniseres ved å satse på videreforedling.

Les hele saken i Nationen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**