De er skuffet over politikerne

Huseiernes landsforbund er skuffet over at så få politikere har svart på deres spørreundersøkelse. Kun 7 av 24 har svart. Ordførerkandidat Tonje Løwer Gurholt for felleslista Venstre, Høyre og Krf er den eneste som har svart fra Siljan.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Kun sju av 24 lokalpolitikere har svart på forbundets spørsmål.
Jeg skjønner godt skuffelsen til Huseiernes landsforbund, men det er en utfordring å svare alle spørreundersøkelser som kommer i forkant av en valgkamp. Det tar tid og det krever kunnskap. Noen “glipper” i mailboksen, og andre “glipper” i posten.
Men det er viktig å ta alle velgere på alvor, og politikere bør etter beste evne følge opp slikt, mener Tonje Løwer Gurholt.

Reportasjen om Huseiernes landsforbund kan du lese i TA HER

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**