Stem Venstre i Bjarkøy

Selv om ikke Venstre har liste ved lokalvalget i Bjarkøy, kan du likevel stemme Venstre ved fylkestingsvalget samme dag. Roar Sollied er fylkesordførerkandidat og har hele tida snakket varmt for Bjarkøyforbindelsen. Nå vil han ha inn tre, slik at Maria Fjellstad fra den nye sammenslåtte kommunen får fast plass.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Hvis du er miljøopptatt og vil stemme på et ikke-sosialistisk parti, så har du et godt alternativ i Venstre.
Venstre er et liberalt sentrumsparti, som er opptatt av å gi mer til dem som trenger det mest. Venstre vil ha en skole for kunnskap og like muligheter, et kreativt og nyskapende næringsliv og et rent og bærekraftig miljø. Troms skal være et moderne miljøfylke, som satser langsiktig. Du kan lese mer om Venstre her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**