Olsokstevne i Venstre-regi for 59. gang

29. juli i år kunne Larvik Venstre ønske velkommen til det 59. Olsokstevne. Dette stevnet har de siste årene også hatt et samarbeid med fylkespartiet, og på mange måter vært en markering på valgkampstart i de årene som har vært valgår.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

 Et lydhørt publikum...

Et lydhørt publikum…

Slik ble det derfor i år, og taletiden ble fordelt mellom Vestfold og Larvik kandidatene.

 Erna Ekenes Olsen ønsker velkommen

Erna Ekenes Olsen ønsker velkommen

Larvik Venstres leder, Erna Ekenes Olsen, kunne ønske velkommen til stevnet, som ble holdt innendørs på grunn av “samarbeidsproblemer” med værgudene denne sommeren.

Siden det i år var lokalvalg hadde arrangøren også valgt å benytte “lokale krefter” til å holde innlegg.

Først ut var 1. kandidaten til fylkestingsvalget, Kåre Pettersen fra Stokke. Kåre tok bl.a. for seg skole og småbedrifter. Hele hans innlegg finner du på denne linken.

 Erna, Kåre og Aina på vei til Olsokstevne...

Erna, Kåre og Aina på vei til Olsokstevne…

Neste taler ut var Aina Dahl fra Tønsberg. Aina er 2. kandidat ved fylkestingsvalget. I sin tale kom Aina bl.a. inn på sosialt ansvar og miljø, som jo er to av Venstres hovedområder. Hele Ainas tale finner du på denne linken.

Gruppen Schagermix fra Larvik stod for underholdningen og framførte nettopp slagere fra 50 og 60-tallet. Tradisjonen tro et Olsokstevne ble det servert rømmegrøt og saft, etterfulgt av kaffe.

 En engasjert ordførekandidat Hallstein Bast

En engasjert ordførekandidat Hallstein Bast

Larvik Venstres ordførerkandidat Hallstein Bast hadde en presentasjon av sin person og hva han ville arbeide for som nyvalgt ordfører i Larvik. Det var en engasjert Hallstein Bast som framførte sitt politiske budskap til de frammøtte.

 Tore Fjeldskår, 3.kandidat Larvik

Tore Fjeldskår, 3.kandidat Larvik

Siste taler ut var Larvik Venstres 3. kandidat ved kommunestyrevalget; Tore Fjeldskår. Han kom i sin tale bl.a. inn på hva som skal til for å få folk til å stemme Venstre og se det gode i partiets politikk.

Og med avsluttende ord fra Larvik Venstres leder Erna Ekenes Olsen, kunne det 59. Olsokstevnet gå inn i historien…..

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**