Bjørn Magne Hufthammer

Bjørn Magne er 25 år gammel, og Hordaland Venstres ungdomskandidat.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Bjørn Magne Hufthammer

Bjørn Magne 2

Foto: MK

Eg er 25 år gamal og er Hordaland Venstre sin ungdomskandidat til fylkestingsvalet. Eg har vakse opp på ein gard i den vakre øy kommunen Austevoll og har i dei siste 4 åra representert Venstre i kommunestyret der. Eg sitte også i styret til Hordaland Unge Venstre, noke eg har gjort i fleire år.

Til vanleg studerar eg ved universitetet i Bergen og har ein bachelorgrad i Havbruksbiologi.
De siste årene har stadig flere elever valgt yrkesfaglig utdanning. Denne tendensen gjør at mangelen på lærlingplasser vil bli enda mer prekær i årene som kommer.
Yrkesfag har lenge blitt neglisjert i debatten om videregående opplæring. Norge vil trenge yrkesfaglig kompetanse også i fremtiden, og Hordaland Venstre mener det er nødvendig å ta denne problemstillingen på alvor.
I framtida håpar eg eg får lov å sitte på fylkestinget og jobbe for eit meir liberalt Hordaland. Eg vil at Hordaland og resten av vestlandet skal bli ein miljøvenleg og berrekraftig region i framtida. Eg vil og jobbe for eit sterkare lokal og regional demokrati i Hordaland.

Bjørn Magne

Foto: MK

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**