En god oppfordring fra leserinnlegg i Ringsaker Blad

… Ved forrige valg var deltakelsen skandaløst dårlig. Vi får håpe at vi ikke får en gjentakelse nå i september. … … Jeg har alltid stemt Arbeiderpartiet både når det gjelder kommune- og Stortingsvalg. Denne gangen blir det annerledes. Til tidligere Ap- velgere i Moelv og nordre Ringsaker vil jeg si: Tenk dere grundig om. Still dere spørsmålet: Er våre lokale Arbeiderpartirepresentanter de rette til å ivareta våre interresser? Er svaret nei, så vit at det er andre alternativer. …

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


… Og ikke minst. Hva med Venstre? Venstres førstekandidat Morten Andersen har til tross for kort tid i kommunepolitikken vist seg som en ivrig, idèrik og fremfor alt veldig dyktig kommunepolitiker. … … Etter det jeg vet manglet Venstre bare 15 stemmer ved forrige kommunevalg for å få ytterligere en representant til kommunestyret. En stemme på Venstre kan vise seg å være gull verd. Men uansett hvem dere stemmer på: la det bli et stort frammøte.

Svein Gilberg

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**