Gjemnes Venstre åpner valgkampen

Gjemnes Venstre holder valgkampåpning på kommunehuset i Gjemnes på Batnfjordsøra onsdag 15. august kl. 20:30.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Iver Nordseth vil ha større ferger

Foto: Ellen Kvalsund

Smøla-ordfører Iver Nordseth og stortingsrepresentant Leif Helge Kongshaug har satt av en kveld midt i en travel valgkampstart for å møte venstrefolk i Gjemnes, der venstrelaget har ligget nede i mange år, og Venstre nå stiller liste for første gang siden 1999.

Listetopp er Heidi Høgset, tidligere jordbrukssjef i kommunen. Hun representerte Venstre i bygningsrådet en periode på 90-tallet, men reiste senere utenlands for å ta en doktorgrad. Hun er nå tilbake, og har tatt initiativ for å gjenreise venstrelaget i Gjemnes. Målet er å få Venstre tilbake i kommunestyret etter mange års fravær.

Onsdag 15. august får venstrefolk i Gjemnes anledning til å treffe både hverandre og et par politiske tungvektere. Møtet gir også velgere uten tilknytning til partiet en mulighet til å bli kjent med Gjemnes Venstre. Senere er velgere i Gjemnes invitert til å “grille” Venstres listetopp når Gjemnes kommune arrangerer paneldebatt på Batnfjord Samfunnshus torsdag 6. september kl. 19:30. Under Batnfjordsdagene 25. og 26. august, vil Venstre være representert med en stand. Velgere som foretrekker å treffe Venstres listetopp i en mer avslappet atmosfære, kan stikke innom der.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**