Inviterer til valgkampduell

(“Sakset” fra Ringsaker Blad, lørdag 18. august, 2007)

Venstre og Ringsaklista ønsker at politikerne som stiller til valg får presentert seg nærmere. Derfor har Venstre utfordret de andre partiene til duell.

Gaute Freng 975 07961
gaute.frengringsaker-blad.no

Under innlandsmarkedet vil derfor partilederne eller representanter fra listene være klare til å komme med sine budskap.
— Det må gjøres masse for å få opp interessen rundt valget. Sist var oppslutningen på under 50 prosent i Ringsaker. Det er en trussel for demokratiet, sier Morten Andersen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Mye på hjertet
De tre tror en duell og en holmgang med politikere som skal være med å styre kommunen de neste fire årene vil bli spennende.
— Vi har selvfølgelig masse på hjertet. Mange spørsmål om hvordan kommunen er styrt de siste årene og våre tanker om hva som bør endres. Det er tanker om befolkningsvekst, kommunale skatter og avgifter, sykefraværet og generell kommuneutvikling, setter Ole Berg i gang, før han bremses av de andre to.
Neste lørdag (25/8) vil det bli anledning til å høre hva de ulike partier mener.
Skape interesse
Alle partiene med unntak av FrP og Ap har så langt meldt sin ankomst. Sjur Alhaug fra venstre som har tatt initiativet til duellen tror dette blir bra.
— Vi skal ikke lage noe langdryg seanse, men skape oppmerksomhet, og få presentert oss for folk i Ringsaker. Det tror jeg er en god måte å få fram informasjon og interesse rundt valget.
De tre håper mange møter opp for å få med seg duellen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**