Valgkampen fortsetter lokalt med uforminsket styrke

Mens ordførerkandidat og fylkestingspolitiker Helge Stiksrud var i Drammen på valgkampstand for fylket i helgen, sammen med Ringerike Venstres andre kandidat Anne-Marit Lillestø, var engasjementet i stor grad tilstede også på Hønefoss.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Ringerike Venstre Stand

Foto: Roar Olsen

Venstres stand i Sentrumskvartalet, ble betjent av flere engasjerte listekandidater fra Ringerike Venstres liste. Venstre var først ute på morgenkvisten og var det politiske laget som pakket ned sist.
Publikumstilstrømningen var enorm i løpet av dagen, selvfølgelig også på grunn av Ringeriksmaraton. Det var diskusjoner og hyggelige samtaler hele dagen.Ingen skal komme å fortelle oss at Ringerikes befolkning ikke er oppegående og engasjerte i lokalsamfunnet vårt.
Trivelige mennesker møtte opp, ballonger ble delt ut til barna og bollene som ble delt ut var velsmakende og vi i Venstre gleder oss til neste helg, hvor dere finner oss på Søndre Torg igjen. Velkommen til store og små.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**