Ordførerkandidat Helge Stiksrud oppfordrer til å tenke kollektivt

I løpet av noen dager vil Ringerike Venstres ordførerkandidat bli å se på alle busser som kjører til og fra Oslo. Med en klar oppfordring til å tenke og kjøre kollektivt. Avtalen om denne markedsføringen er kommet i stand i samarbeid med det lokale Nettbuss.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Helge Stiksrud Kjør kollektivt

Foto: Roar Olsen

Det vil også bli plakatering i sentrum hvor budskapet er at man skal stemme på Helge Stiksrud som ordførerkandidat og emne er tenk miljø. På denne plakaten er Helge avbildet foran hans Toyota Prius for å vise at han kjører miljøvennlig. Du kan se plakaten her på denne siden.

Helge Stiksrud plakat for miljø

Foto: Roar Olsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**