Stupebasseng på Nebbursvollen

Venstre er glad for utspillet fra KrFs Helge Eide om å anlegge stupebasseng på Nebbursvollen friluftsbad. —Stupebasseng på Nebbursvollen er en av tingene vi går til valg på i vårt program for 2007-2011. Det er gledelig å se at KrF også ønsker et slikt anlegg, sier Skedsmo Venstres listetopp Boye Bjerkholt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Boye Bjerkholt

Foto: Venstre

Han avviser imidlertid at det er en forutsetning at eiendomsskatten videreføres. —Det kan ikke være sånn at idrettsanlegg skal kun finansieres med eiendomsskatt. I løpet av den neste fireårsperioden er det fullt mulig å få plass til et nytt basseng med stupetårn på Nebben innenfor rammen av de ordinære skatteinntektene, mener Bjerkholt, og lover at dette er noe Venstre vil prioritere.

Bjerkholt, som er Venstres representant i Hovedutvalget for kultur, miljø og landbruk, vil ta opp saken om stupebasseng når Nebbursvollen skal diskuteres på utvalgets møte på onsdag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**