Telemark V besøker Euroscreen

Torsdag 23. august kl. 10.30 skal Telemark Venstre på besøk til Euroscreen i Seljord.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Det er NHO som gir tilbud til de politiske partiene om å besøke en av sine medlemsbedrifter i valgkampen. Telemark Venstres ønske var i denne sammenheng å besøke en bedrift i distrikts Telemark, og vi ønsker å høre om hvilke utfordringer som en bedrift møter i oppstart/etableringsfasen. Det er fordi Telemark Venstre har gründerpolitikk som en av våre hovedsaker.

Delegasjonen fra Telemark Venstre vil i hvert fall være vår førstekandidat til fylkestingsvalget Johan Tønnes Løchstøer, førstekandidat for Venstre i Seljord Stig Høgetveit og fylkesleder Tonje Løwer Gurholt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**