Venstres forslag om stupetårn på Nebben nedstemt

Under onsdagens møte i Hovedutvalg for kultur, miljø og landbruk, fikk Venstres forslag om å vurdere bygging av stupetårn med stupebasseng kun støtte fra Høyre, og ble derfor nedstemt. —Det er synd at flertallet ikke en gang vil vurdere å bygge stupetårn, sier leder i Skedsmo Venstre, Boye Bjerkholt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Nebbursvollen

Foto: Skedsmo kommune

Det var under behandlingen av rammer for kunngjøring av parallelloppdrag om Nebbursvollen Friluftsbad, at forslaget kom opp. —Når vi nå skal foreta en grundig vurdering av mulighetene for fremtidig utvikling av Nebben og området rundt, burde etablering av stupetårn være en selvfølge, mener Bjerkholt.

—Et slikt anlegg ville gjøre Nebben til et mer fullkomment friluftsbad og gjøre Nebben til et mer attraktivt sted å være for ungdom. Siste ord er ikke sagt i denne saken, avslutter Bjerkholt, og lover at stupetårn vil være en prioritert sak for Venstre i neste fireårsperiode.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**