Erling Moe

Erling Moe er 51 år, avdelingsdirektør i Domstoladministrasjonen og bor på Rosenborg i Trondheim. Han sitter i bystyret for Venstre i Trondheim, og er andrekandidat til stortingsvalget for Sør-Trøndelag Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Erling Moe

Foto: Cathrine Dillner Hagen

Erling Moe har vært lektor i videregående skole i Trondheim, både i offentlig og privat skole. Han har også vært rektor ved Sonans Privatgymnas i Trondheim. Han er spesielt opptatt av skolepolitikk, og at kvaliteten i skolen blant annet skal sikres gjennom etterutdanning for lærere slik at lærerne skal ha et faglig høyt nivå og være oppdatert.

Erling Moe har vært medlem av fylkestinget i Sør-Trøndelag, og hatt mange verv i Venstre, blant annet som medlem av Venstres sentralstyre. I inneværende periode er han altså representant til bystyret, og medlem av kontrollkomiteen.

Mail: [email protected]
Tlf.: 915 44 404

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**