Venstre + Frp= usant

– Venstre garanterer at det ikke blir byrådssamarbeid med Frp, signalene som nå kommer fra Høyre og Frp oppfattes som klønete for oss i Venstre, uttaler 1. kandidat, Hans-Carl Tveit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Hans-Carl Tveit

Hans-Carl Tveit

-Vi har ikke noe ønske om å være med i selskapet til Dickens kameratene. Vårt mål er å fortsette i et borgelig byråd sammen med Høyre og Krf. Slik situasjonen er nå, må de velge mellom om et samarbeid med ytterste høyrefløy eller om de vil samarbeide med oss i Venstre, sier Hans-Carl Tveit.

-I Bergen er det mange ok folk i Frp, at vi ikke ønsker et samarbeid handler ikke om det. De politiske forskjellene innenfor viktige saker som miljø, kultur, samferdsel, byutvikling og innvandring er rett og slett for store til at et samarbeid kan være mulig, avslutter Tveit

Les mer i BA

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**