Møtestedet Skedsmo

Skedsmo kommune er et viktig møtested på Nedre Romerike og et messe-og handelssentrum for hele Oslo-regionen. Venstre ønsker å legge til rette for at Skedsmo utvikles som et sted for gode opplevelser og at trafikken til store messer og arrangementer kan komme det øvrige næringslivet til gode.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Av Boye Bjerkholt

Boye Bjerkholt

Foto: Venstre

For å nå det målet, vil Venstre utvikle Storgata i Lillestrøm til å bli en pulserende gågate hvor folk kan møtes og trives blant butikker, restauranter og utesteder. Vi vil også legge til rette for et mer bymessig sentrum på Strømmen i områdene rundt Strømmen Storsenter og langs Strømsveien. Samtidig må kommunen bidra til å opprettholde et godt og variert kulturtilbud, og ta vare på grøntområder som sikrer luft og rom i bybildet.

Skedsmo kommune skal ikke bare være et messe-og handelssentrum, men en kommune som folk drar til for å trives og for å oppdage de gode opplevelsene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**