Sagene Venstre søker konkrete resultater

En stemme på Venstre i Sagene er en stemme på styrket kollektivsatsing, bedre bydelsøkonomi, bedre og mer individuelt tilpasset behandling av rusproblemer og økt kultursatsing — særlig på barn og unge.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


BU-kandidatene Inge Carlén og Guro Fresvik skriver i forrige utgave av Østkantavisa om Sagene Venstres politiske gjennomslag i 2006 og 2007. Til tross for at Sagene Venstre har 1 av 15 BU-representanter, og Oslo Venstre 3 av 59 bystyrerepresentanter, har vi likevel betydelig politisk gjennomslagskraft. En stemme på Venstre, enten det er lokalt i Sagene eller i Oslo, gir stor uttelling i både resultater og i andelen engasjerte politikere man får valgt inn.

Les innlegget i Østkantavisa her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**