Skolevalget: Venstre fram 1,8 %

Venstre har gjort sitt beste resultat på skolevalgene siden 1997. – Dette viser at vi er i fremgang og det lover godt for valget den 10. september, sier Unge Venstres leder Lars-Henrik Michelsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Skolevalget 2007

Foto: NRK.no

Arbeiderpartiet er størst etter skolevalgene, mens Høyre utropes bl.a. av NRKs Geir Helljesen som vinneren. "Venstre har gjort det vesentlig bedre i år enn ved alle skolevalgene siden 1997 da partiet fikk en oppslutning på 6,2 prosent", skriver Helljesen på NRK.no.

Lars Henrik Michelsen

Foto: Venstre

Vekst i flere fylker
I mange fylker gjør Venstre et stort hopp. Spesielt godt gjorde Venstre det i Hordaland (8,2 prosent), Hedmark (7,4 prosent), Oppland (6,7 prosent), Oslo (6,5 prosent) og Buskerud Nordland (5,4 prosent).

– Utrolig inspirerende at oppslutningen om Venstre øker blant ungdom. Nå håper jeg resultatet vil inspirere Venstrefolk til ekstra innsats på tampen av valgkampen, sier Lars-Henrik Michelsen.

Skole og miljø
Han er veldig fornøyd med at et klart fokus på skole og miljø, var med på å gi økt oppslutning for Venstre.

– Det er utrolig godt å vite at vi øker oppslutning ved å fokusere på saker som er viktige for oss. Nå er det bare å fortsette og fokusere på vår politikk, og ved neste valg skal vi gjøre det enda bedre, sier Michelsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**