Godt valg !

Venstre har nå fått mange gode meningsmålinger i Telemark. Til og med historisk gode. Dette er meget inspirerende for alle oss som står på for Venstre lokalt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Men meningsmålinger er ikke valg. Derfor er det svært viktig at du som vurderer å stemme på Venstre og så gjør det ved aktiv handling i valglokalet.
Er du fremdeles i tvil, er jeg helt sikker på at lokallagslederen eller andre aktive Venstrefolk i din kommune gjerne tar telefonen hvis du ringer for å be om råd.

Venstre er klar til å kjempe for sine lokale program og med sine lokale kandidater i din kommune. Felles for Venstre i hele Telemark, er satsing på skole, miljø, småbedrifter og sosialt ansvar. Et sosialliberalt parti som har fokus på enkeltmennesket, men med ansvar for fellesskapet.

og ikke glem fylkestingsvalget. Meningsmålinger viser at vi nå er inne med to kandidater. Det betyr at veteranen Johan Tønnes Løchstøer kan få med seg Gustav Søvde på fylkestinget til å kjempe for Venstres verdier og saker. Forskjellen på å være en og to i fylkestinget er mer enn dobbel i praksis.

Tonje Løwer Gurholt

Godt valg!

Tonje Løwer Gurholt
Fylkesleder i Telemark Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**