Godt valg!

Sarpsborg Venstre ønsker å benytte anledningen til å ønske alle sammen et godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

V-logo med dekor

Foto: Venstre

Stemmer du Venstre kan du være sikker på at vi vil kjempe for en bedre skole, bedre miljø og et rikere kulturliv i Sarpsborg. Hvis du er i tvil om hvor Sarpsborg Venstre står, så les vårt program på menyen ved venstre side.

Med et større Venstre i bystyret så vil det føre til en blokkbalanse i bystyre. Venstre skal stå fram som et samlende parti, og ønsker ikke mer rivalisering av fløyene. Venstre er et sosialliberalt parti, noe som betyr vi kan samarbeide begge veier, noe vi akter å gjøre for å samle bystyre og få en god sosialliberal politikk i Sarpsborg.

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**