Ringerike Venstre med fantastisk fremgang

Venstre på Ringerike har gjort et flott valg. Vi har hatt en økning på to til fire representanter til kommunstyret, vi er kjempefornøyd og takker velgerne på Ringerike som har vist oss denne tillit, sier ordførerkandidat Helge Stiksrud.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Helge Stiksrud Riddergården

Foto: Roar Olsen Ringerike Venstre

Tallenes klare tale etter valget 10. september viser en flott økning i antall stemmer.
Venstre fikk 1188 stemmer, noe som er 659 flere stemmer enn siste kommunestyrevalg.
I forhold til Stortingsvalget har Ringerike Venstre økt med 151 stemmer.

– Det at Ringerike Venstre nå har 9,5 % av de totale antall opptelte stemmer er imponerende, sier Helge Stiksrud og legger til at en økning på 5,1 % siden siste kommunestyrevalg også er er en stor glede. – Det viser seg at det lønner seg å jobbe i team, men samtidig har vi i Ringerike Venstre stått på våre saker og ikke vært vinglete i vår politikk.
-Hva de neste dager vil bringe av spennende møter vil tiden vise, men vi skal ta med oss den tillit velgerne våre har gitt oss og gjøre det beste for at Venstres politikk skal vises i Ringerike og vi skal være den tillit verdig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**