Ringerikes venstrevelgere og fylkestingsvalget

Aldri før har det blitt leverert inn så mange stemmer på Venstre til fylkestingsvalget fra Ringerike.
Ringerike har flere Venstrestemmer enn både Drammen og Kongsberg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Vakre syrinbusker mot blå himmel

Foto: Roar Olsen, Ringerike Venstre

Ringerikes befolkning har gitt tillit til Venstre under årets fylkestingsvalg, 916 ringerikinger har gitt deres stemme til Venstre, noe som gir en oppgang på 552 stemmer siden fylkestingsvalget. I Drammen var det kun 900 stemmer på Venstre. Kongsbergs velgere ga 668. Det er ingen tvil om at Ringerike Venstres Helge Stiksrud er en populær kandidat også til fylkestingsvalget, en politiker som Ringerikes Venstrevelgere kan samles om. Venstre i Buskerud har fått inn to representanter i fylkestinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**