Valgthriller i Nedre Eiker

Nedre Eikers førstekandidat Leif Arne Øwre sitter med en joker for den videre politiske fremtid i kommunen. NRK tv og radio og lokalavisene følger Leif Arne med argusøyne, da Leif Arne i hans nye politiske posisjon kan vippe Arbeiderpartiet fra maktens topp igjennom 100 år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Leif Arne Øvre Nedre Eiker Venstre

Foto: Roar Olsen

Leif Arne har etter den hektiske valgnatt uttalt at han vil samarbeide med det eller de partier som kan synliggjøre Venstres politikk. Men han har ikke dårlig tid.
– Jeg føler at jeg har kommet i en situasjon som jeg ikke forventet, men det er jo klart at dette er en spennende posisjon for Venstre og for meg, sier Leif Arne Øwre, som i de kommende dager vet han får det noe mere travelt enn det han hadde forventet før valget.
Vi ønsker lykke til:
Tekst og foto: Roar Olsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**