Maksimal uttelling

Med et valgresultat man må tilbake til 1971 for å overgå har Venstre hatt gode kort på hånd i forhandlingene om verv sammen med Høyre, Arbeiderpartiet og Krf. Resultatet av forhandlingene er svært gode for Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Per Thorbjørnsen

Foto: Frode Kleppe

Per A Thorbjørnsen gav på en pressekonferanse uttrykk for at han aldri hadde hatt noen varaordfører i magen, og at det var viktigere for Venstre å få posisjoner der man faktisk kunne påvirke politikken på områder som er viktige for partiet.

Venstre får lederverv i kommunalstyret for levekår. I kommunalstyret for byutvikling og kommunalstyret for oppvekst får Venstre nestledervervet. Også i administrasjonsutvalget får Venstre nestlederposisjonen. I tillegg får Venstre to representanter i formannskapet.

Vi må helt tilbake til 1975 for å finne sist periode der Venstre hadde lederverv. Uttellingen for Venstre denne gangen er svært god.

— Jeg har fått det jeg har vært ute etter. Venstre har fått fire verv, Ap har tre, sa Per A. Thorbjørnsen på pressekonferansen da Stavangers nye koalisjon presenterte seg i går.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**