Venstre inngår valgteknisk samarbeid i fylkestinget

Etter sonderinger med henholdsvis dagens posisjonspartier og oppsosisjonspartier i fylkestinget, har Vestfold Venstres forhandlingsutvalg i dag gått inn for en samarbeidsavtale med Fremskrittspartiet og Høyre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Dette var de partiene som utgjorde opposisjonen i perioden 2003-2007. Som et resultat av forhandlingene blir Høyres Per-Eivind Johansen fylkesordfører og Fremskrittpartiets Tom E. B. Holthe ny fylkesvaraordfører.

Venstre prioriterte deltakelse i de ulike hovedutvalgene framfor lederposisjoner, og vil derfor være å finne i fylkets 4 hovedutvalg fra fylkestingets konstituering 9. oktober i år. I tillegg vil Venstre også ha en plass i Fylkesutvalget.

For pressens kommentarer, se følgende linker:

– Tønsbergs Blad
– Sandefjords Blad
– Østlands-Posten
– NRK Vestfold

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**