Kari Slungård blir ordfører

Det er klart for maktskifte i Tydal etter at Venstre gjorde et brakvalg med en framgang på 7,6 prosent og fikk en samlet oppslutning på 30,6 prosent. Med støtte fra Senterpartiet blir Kari Slungård (bildet) den nye ordføreren i bygda.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Kari Slungård

Foto: NN

Nå er det altså klart at Venstre og Senterpartiet inngår et valgteknisk samarbeid. Dermed blir Venstres Kari Slungård, som til daglig er lærer ved Tydal barne- og ungdomskole, Tydals ordfører de fire neste årene.

Det gode valget gjør at Venstre får ei stor gruppe i kommunestyret i Tydal, med hele fem representanter. De øvrige er Ingjald Græsli, Ketil Nilsen, Magnhild Opphaug og Jomar Grytbakk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**