3,8 prosent og 2 mandater

Venstre ble største sentrumsparti og møter i det nye kommunestyret med en dobbelt så stor gruppe som under forrige periode.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Anne Line Gudbjørgsrud, Boye Bjerkholt, Mari Spidsberg Grønnesby

Foto: Venstre

Samtidig ble det for første gang ikke-sosialistisk flertall i kommunestyret. Selv om det ikke nødvendigvis betyr at vi får luftet ut på Rådhuset, kommer det uansett til å bli fire spennende år der Venstre i mange sammenhenger vil være et nøkkelparti!

Takk til alle som bidro til det gode valgresultatet og gratulerer med valget!

Den nye politiske situasjonen og konstitueringen av det nye kommunestyret blir tema på neste medlemsmøte. Da skal vi feire det gode valgresultatet og se fremover med tanke på hvordan vi kan få mest mulig gjennomslag for vår politikk de neste fire årene. Møtet finner sted på Venstres kontor på Rådhuset mandag 1. oktober kl. 19.00. Alle medlemmer vil få en invitasjon i posten i løpet av neste uke.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**