Manglet kun 17 stemmer

Få lokale partilag i Groruddalen har vært så aktive som Grorud Venstre, både når det gjelder spalteplass i lokalavisa og direkte kontakt med folk. Likevel fikk de ikke plass i bydelsutvalget, skriver Akers Avis Groruddalen 21. september.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Fra Akers Avis Groruddalen

Foto: Silje Ensrud

Venstre manglet bare 17 stemmer for å komme inn i Grorud bydelsutvalg. I Alna og Bjerke blir partiet representert de neste fire årene, men ikke i Grorud og Stovner.

– Grunnen til at vi ikke kom inn er nok fordi vi er ganske nye på Grorud. Det er langsiktig jobbing som må til for at velgerne skal se oss, sier Linn Beate Kaald Thoresen, som var 2. kandidat til bydelsutvalget, og den mest profilerte politikeren gjennom valgkampen, i følge Akers Avis Groruddalen.

Lokallaget fikk en opplsutning på 4,71 prosent i lokalvalget, og er fornøyd med fremgangen fra fire år siden. Denne valgkampen har de brukt spalteplass på leserinnlegg, og kommet med innspill om både klima, kolletivtilbud og med ønske om nytt maktskifte på Grorud. Men nok en periode må partiet følge debatten fra tilhørerbenk.
– Vi kommer til å fortsette å være på banen og følge med på hva politikerne gjør. Vi skal absolutt ikke legge oss ned av den grunn, sier Kaald Thoresen.

Les hele artikkelen i Akers avis

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**