Ann Karin Haugen i kommunestyret

Venstre fikk en oppslutning på 3,7 prosent i Midtre Gauldal, noe som representerte en liten framgang på 0,5 prosent. Dette betyr at Venstre fortsatt har en kommunestyrerepresentant i Midtre Gauldal, og de neste fire årene vil dette være Ann Karin Haugen (bildet).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Ann Karin Haugen

Foto: NN

På tross av en liten økning i oppslutning, gav dette dessverre ikke uttelling i noen flere kommunestyrerepresentanter. Dermed må Ann Karin Haugen belage seg på en periode alene. Men hun har et sterkt lokallag i ryggen, noe som vil bidra til at hun kan jobbe aktivt for å fremme venstrepolitikk i kommunen de neste fire årene.

Eystein Folstad var svært nær å komme inn som fast representant, og manglet bare et par stemmer, men blir altså første vara denne perioden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**