Den nye fylkestingsgruppen

Etter valget sitter altså Hordaland Venstre med tre representanter på fylkestinget. Disse skal de neste fire årene jobbe for et grønnere og bedre Hordaland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Tirsdag 25. september avholdt fylkestingsgruppen sitt konstituerende møte, der Harald Hove ble gjenvalgt som gruppeleder. Han får med seg Anne-Beth Njærheim og Inge Børslien som faste representanter, samt Bjørn Magne Hufthammer, Idun K. Bortne, Sølvi Mangerøy, Torstein Hatlevik, Sverre Kleivkås og Grete Line Simonsen som varaer.

– Det blir veldig spennende å jobbe med en større gruppe, sier Harald Hove, gruppeleder. – Med de store utfordringene vi står ovenfor, både med klimatrusselen, bedre samferdsel og en sterkere skole, er det fint å ha med seg så gode representanter. Hordaland trenger et sterkt Venstre på fylkestinget, avslutter Hove.

Harald Hove portrett

Foto: Kari Ø. Toft

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**