Rød grønn barnehagebløff

“Makspris på 1.750 kroner (2005-kroner) innføres når full barnehagedekning er nådd, senest ved utgangen av 2007.”

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Dette står i Soria Moria erklæringen. Nå ser det ut til at prisen likevel ikke blir satt ned. Regjeringen synes det blir for dyrt.

Læringskurven i bruk av kalkulator har vært bratt fra opposisjon til posisjon Kristin Halvorsen, eller var det bare slik at man strødde om seg med fete valgløfter for å komme i posisjon? Rekken med brutte løfter begynner å bli lang. De rød grønne må ta mye skyld for politiker forakt som ser ut til å være utbredt. Og til velgerne: Ved neste stortingsvalg — stem på de som har troverdige, realistiske og fornuftige løfter og ikke de som lover mest.

Per Espen Fjeld
Leder Bø Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**