Støtt det Burmesiske folk i kamp for sitt demokrati

Bø Venstre har tatt initiativ til en markering og appeller foran Heradshuset i Bø tirsdag 2. oktober kl. 20.00

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


I Burma har militærregimet de siste dagene brukt skarpe skudd og tåregass mot sine egne innbyggere i et desperat forsøk på å slå ned folkets ønske om et demokratisk Burma. Uskyldige folk drepes for sin kamp for rettigheter som er helt selvfølgelig hos oss.

I et demokratisk valg i 1990 vant National League for Democracy (NLD) med over 80 % av stemmene. Juntaen i Burma har ennå ikke respektert valgresultatet og slår ned demonstranter med vold. Lederen av NLD, og fredsprisvinner, Aung San Suu Kyi, har sittet snart 12 år i husarrest.

Vis din sympati med det Burmesiske folkets kamp ved å møte opp tirsdag. Kle deg gjerne i rødt. Har du fakkel er det fint.

www.burma.no kan du støtte ulike kampanjer i regi av Den norske Burmakomité.

Les i VARDEN HER

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**