Gi Shala amnesti!

– Noen ganger må man stoppe opp å si at nok er nok, jeg vil oppfordre statsråd Bjarne Håkon Hanssen til å gi Shala amnesti, sa Lars-Henrik Michelsen til Unge Venstres landsmøte i Ålesund.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Lars-Henrik Michelsen oppforderer til amnesti for Shala

Lars-Henrik Michelsen oppforderer til amnesti for Shala

Shala har sittet 7 år i kirkeasyl på Mysen. 7 år uten mulighet til å bevege seg i samfunnet.

– I Soria Moria-erklæringen til regjeringen som du er en del av, blir det lovet en human og solidarisk flyktning- og asylpolitikk. Det er ikke humant å la ei kvinne bu i årevis i kirkeasyl. Norge har tidligere gitt amnesti til menneske ut fra humanitære grunner, sa Michelsen til landsmøtet.

Michelsen holdt sin siste tale som Unge Venstreleder etter fire å som leder. Han hadde med seg et kort han ville sende til Shala fra landsmøtet, og ba alle delegatene signere oppropet. – Vi vil at hun skal få bli i Norge, og oppfordrer alle de andre ungdomspartiene til å gi sin støtte til Shala, sa Michelsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**