Stiller ikke til gjenvalg

Olaf Thommessen stiller ikke til gjenvalg som nestleder i Venstre. – Jeg ga valgkomiteen signaler om dette på møte 12. oktober, sier Thommessen. Fristen for å gi valgkomiteen endelig svar er mandag 5. november. – Gitt situasjonen de siste dagene syns jeg det var nødvendig å si dette nå, sier han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


– Helt uavhengig av de siste dagenes begivenheter er kombinasjonen av rollene som nestleder for Venstre på deltid, bystyrerepresentant i Oslo, sivilt arbeid og småbarnspappa for omfattende til å kunne skjøttes på en forsvarlig måte. Derfor har jeg i ettermiddag varslet valgkomiteen om at jeg ikke stiller til gjenvalg som nestleder, forklarer Thommessen.

– Jeg har også trukket meg som leder av Anette Thommessens minnefond. Den nye lederen for fondet er advokat Nils H. Thommessen.

– Jeg ber om forståelse for at jeg ikke kommer til å kommentere disse forholdene ut over denne uttalelsen, sier Olaf Thommessen.

Permisjon
Tidligere idag ble det kjent at Olaf Thommessen har bedt om å bli fritatt fra oppgaven som nestleder i Venstre inntil videre.
– Vi har i dag orientert sentralstyret som vil gi Olaf den permisjon han har bedt om, sier Venstres generalsekretær Terje Breivik.

– Dette er en klok beslutning av Olaf Thommessen, og at han på denne måten tar hensyn til partiet i en konkret sak som ligger utenfor partiet, påpeker Breivik.

Kontaktpersoner for pressen
Generalsekretær, Terje Breivik: 99 49 13 15
Informasjonssjef, Steinar Haugsvær: 95 07 00 41

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**