Kandidater til nestleder og sentralstyret

Telemark Venstres forslag til nestlederkandidater er Alvhild Hedstein, Helge Solum Larsen eller Borghild Tenden.I tillegg ønsker vi at fylkesleder Tonje Løwer Gurholt får fortsette i sentralstyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Alvhild Hedstein

Alvhild Hedstein

Alvhild Hedstein:
Alvhild har i flere ulike posisjoner og verv vist at hun har politisk teft og evne til å utarbeide politikk for Venstre. Hun har stor fagkunnskap på miljø, samt at hun er god på å se ting i en sammenheng. Alvhild er også den som har utmerket seg i sentralstyret som kreativ og med evne til å formulere gode politiske standpunkt. Hun er en meget tiltalende person som vil være samlende.

Helge Solum Larsen

Helge Solum Larsen

Helge Solum Larsen:
Helge har gjennom svært mange år vært en dyktig politiker for Venstre. Han har fått til gode resultater i Rogaland og Stavanger. Han var en viktig bidragsyter i Venstres prinsipprogramkomite. Hans evne til å trekke de lange linjene og se perspektiver er unikt. Han er en av de fremste i Venstre til å formidle vår ideologi. Han er en uredd og tydelig politiker, som også har vist å takle media svært bra.

Borghild Tenden

Borghild Tenden

Borhild Tenden:
Telemark Venstre har hatt en meget god erfaring med Borghild etter at hun kom inn på Stortinget. Hun er den av våre ferske Stortingsrepresentanter som virkelig har vokst på oppgaven.Hun jobber hardt, seriøst og med humør. Hun tar organisasjonen på alvor og er lyttende og imøtekommende. Hun har vært en viktig medspiller for Telemark Venstre, og vi har fått stor tillit til henne.

Tonje Løwer Gurholt

Tonje Løwer Gurholt

Tonje Løwer Gurholt:
Telemark Venstre har et sterkt ønske om at Tonje kan fortsette i sentralstyret. Hun er en synlig og aktiv politiker for Venstre i Telemark, som vi ønsker også fortsatt skal få bidra sentralt. Hun har bl. a som medlem av programkomiteen til Stortingsvalget 05-09 og i prinsipprogramkomiteen vist at hun tar de oppgaver hun får seriøst. Hun er en svært viktig ressurs for Telemark Venstre og har ledet oss frem til et rekordvalg i 2007. Tonje vil være en positiv ressurs og bidragsyter i Venstres sentralstyre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**