Morten til landsstyret

Venstres valgkomite har foreslått Morten Andersen som varamann til Landsstyret

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Morten Andersen

Foto: A.Hovstø

Morten Andersen er av valgkomiteen i Venstre foreslått som varamann til Venstres landsstyre. Valgkomiteen ledes av Kjell Veivåg, Oslo. Valget skjer på Venstres landsmøte på Sundvollen 11.-13.april. Morten er idag gruppeleder for Venstre i Ringsaker. Av alle stemmer avgitt til Venstre i Hedmark ved kommunevalget ble nesten hver fjerde stemme gitt i Ringsaker. – Det er ingen tvil om at Morten er en ettertraktet person både i Ringsaker og i Hedmark, sier leder i Ringsaker Venstre, Sjur Alhaug. -Når Morten nå er aktuell for landsstyret er det en hyggelig bekreftelse på det arbeid vi legger ned for Venstre i Ringsaker, avslutter han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**