Mandagsmøte om Stjernøutvalgets innstilling

På mandag 18. februar kommer Ernst Nortveit fra juridisk fakultet på besøk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Han har sittet i Stjernøutvalget for høyere utdanning, som offentliggjorde sin innstilling 22. januar. Denne vil ha stor påvirkning på utviklingen og organiseringen av høyere utdanning frem mot år 2020.

Mandag 31. mars er det fattigdomsbekjempelse og virkningen av bistand som står på programmet. Med så store spørsmål trenger vi flere innledere: Espen Villanger er research-director på Christian Michelsens Institutt. Anna Birgitt Milford er doktorgradsstipendiat som har forsket på Fairtrade. De store spørsmålene står på dagsorden denne kvelden.

Mandagsmøtene starter som vanlig kl. 18:00, og holdes på Venstre-kontoret – i vårt nye fine møterom.

Velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**